Categoria: Informatius

Arriben les 11es Jornades Gastronòmiques del Peix de Llotja i l’Arrossejat

9 restaurants oferiran menús amb els productes gastronòmics més tradicionals de la cuina marinera calera. A més, aquest dissabte a la tarda tindrà lloc la Diada amb el tradicional concurs de l’arrossejat. Restaurants de l’Ametlla de Mar oferiran, des d’aquest divendres i fins al 16 d’octubre, menús gastronòmics utilitzant productes pesquers de proximitat en les […]

Llegeix més

La Cooperativa de l’Ametlla de Mar estima una campanya de l’oliva similar a l’anterior

La previsió és d’uns 300.000 quilos d’olives, com l’any passat. Per la seva banda, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya estima que la producció d’oli d’oliva pot caure més d’un 50% aquesta campanya. A finals d’octubre s’iniciarà la campanya de l’oliva i des de la Cooperativa Agrària de La Cala s’estima que sigui una […]

Llegeix més

Alumnes de Batxibac recullen els diplomes de les pràctiques a l’Àrea Municipal de Turisme

Els estudiants fan una estada de pràctiques a l’Oficina de Turisme per reforçar els seus coneixements especialment en llengua francesa. Cinc alumnes de l’Institut Candelera del Batxibac han realitzat una estada en pràctiques a l’Àrea Municipal de Turisme, durant l’estiu. La setmana passada, els alumnes van recollir els diplomes que acrediten i reconeixen aquestes pràctiques. […]

Llegeix més

El Ple de l’Ajuntament aprova tres mocions sobre la crema de restes vegetals, el traspàs Rodalies Renfe i el pagament d’impostos

També s’ha aprovat l’annex del SUM i una concessió per tirar endavant un projecte sobre cuina de mar. El Ple de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha aprovat, aquest dijous, per unanimitat, una moció en defensa a la crema de restes vegetals a les finques rurals. També una moció del traspàs de Rodalies Renfe per […]

Llegeix més