L’Escola de Música celebra Santa Cecília amb una setmana plena d’audicions

Comparteix

Per la seva banda, l’Escola Sant Jordi també ha organitzat una activitat musical.

Com cada any i en honor de la patrona dels músics, durant aquesta setmana, l’Escola de Música de l’Ametlla de Mar oferirà diverses audicions musicals a grans i petits. A més, aquest dissabte, la coral del centre participarà al concert de la Banda de la Cala. Per la seva part, l’Escola Sant Jordi també celebrarà la festivitat amb una nova iniciativa.

Els grups de sensibilització i iniciació de l’EMMA començaran la programació de Santa Cecília amb un concert aquest dimarts a les 18 h i a la sala SCER.

Dimecres serà el torn dels grups d’iniciació, grau elemental i la Coral Verge Candelera que visitaran la residència d’avis i àvies l’Onada i els oferiran un concert a les 11 h. Dijous a les 10:30 h, tindrà lloc un concert-audició de Santa Cecília a la Llar d’Infant Xerinola, amb la participació dels mestres de l’escola de música.

Del divendres 25 de novembre fins al divendres  2 de desembre es duran a terme les audicions individuals dels alumnes de l’escola, al CIP de 19:00 h a 20:30 h.

I per últim, dissabte a les 19 h serà el Concert de Santa Cecília de la Banda de la Cala al poliesportiu Galetet, en el qual els alumnes de la coral i la solista Noelia Cantari participaran en una de les cançons. Anna Vizcarro és la cap d’Estudis.

Per la seva banda, la comissió de Festes de l’Escola Sant Jordi ha organitzat una activitat musical que consisteix en una rebuda musical de l’entrada al centre pel matí, per part d’alumnes, mestres i famílies, que se situaran a diferents punts de l’escola. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola.

La iniciativa, que s’ha iniciat aquest dimarts, es durà a terme a primera hora del matí fins divendres.

Comparteix