Detenen dos joves per cometre furts a embarcacions pesqueres de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’Ajuntament es va reunir amb la policia per posar fre a aquests robatoris repetitius al municipi.

També s’ha anunciat que l’any vinent s’incorporaran quatre nous agents de Policia Local.

Dijous passat es van detenir dos joves de 19 i 23 anys per haver comés una sèrie de furts a diferents barques atracades al moll i a altres establiments. Davant la periodicitat d’aquests furts, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar es va reunir, divendres, amb el cos dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local per incrementar-ne la seva coordinació.

La setmana passada, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local van rebre diverses denúncies sobre la desaparició d’objectes per part de pescadors, com un ordenador portàtil, carteres, entre d’altres. Més tard, els Mossos van localitzar un vehicle estacionat, on al seu interior hi havia dos joves. Després d’escorcollar-lo, van ser detinguts com a presumptes autors dels furts i per haver robat el vehicle en el qual es trobaven, sostret d’un taller de l’Ampolla.

Ara, els joves estan pendents de requeriment judicial i s’ha obert una investigació per aclarir-ne altres fets delictius amb els quals podrien estar relacionats.

En aquest sentit, divendres passat, l’Ajuntament es va reunir amb els diferents cossos de seguretat, per tal d’incrementar la freqüència de patrullatge i reforçar la seguretat del municipi. L’alcalde del municipi, Jordi Gaseni, també ha avançat que els pressupostos de 2023 contemplen la incorporació de quatre agents de Policia Local.

Des de l’Ajuntament, s’ha demanat informar a la Policia Local (977 49 39 49) o als Mossos d’Esquadra (112), si s’és testimoni d’una conducta sospitosa o si es presencia un delicte.

Comparteix