El vent ajorna tots els partits del futbol base que s’havien de jugar a casa

Comparteix

Només es van disputar dos partits.

Tres dels partits previstos del futbol base de l’Ametlla de Mar van ser ajornats a causa del vent. Concretament, els partits que s’havien de disputar a casa. Pels mateixos motius, també es va ajornar la presentació del futbol calero programada per dissabte.

Amb els partits del juvenil, cadet i aleví ajornats i el prebenjamí que descansava, només es van disputar dos partits, el que jugava l’infantil de l’AME al camp del Jesús Catalonia que va finalitzar amb derrota per 3 gols a 1. Amb un gol de Marc Soriano abans del descans, els caleros van escurçar diferències, tot i que no va ser suficient per puntuar al camp del cuer, lloc que ara ocupen els caleros.

Per la seva part, el benjamí Llobarrets va guanyar 1 a 7 al camp del Campredó. Els caleros amb aquests tres punts s’han situat 4 s amb 7 punts a la classificació.

Comparteix