Victòria del B i de l’A, balanç del Club de Petanca Tres Cales

Comparteix

Amb la victòria, l’equip B, es troba a la 5a posició amb 12 punts.

El Club de Petanca Tres Cales de l’Ametlla de Mar va sumar dues noves victòries, la de l’equip B a la segona divisió i una derrota i una victòria a la primera divisió de l’equip A, que va recuperar el partit ajornat a Riba-roja.

L’equip B va vèncer per 4 a 5 a les pistes del Club Petanca Cunit en un partit molt ajustat i en partides disputades fins a l’última bola. El capità Antonio Cañadó es mostra satisfet per la victòria.

Amb la victòria, l’equip B, es troba a la 5a posició amb 12 punts. El pròxim partit el disputaran a les pistes del parc públic de Tres Cales amb el Club Petanca Vila-seca B.

Per la seva part, l’equip A va perdre a casa per 4 a 5 davant Del Roda de Barà al matí.Les partides van ser molt igualades tal com demostra el resultat final. A la tarda, van recuperar el partit ajornat a les pistes del Riba-roja, aconseguint una victòria ajustada. Pepe Rísquez, és el capità de l’equip.

L’A, amb la derrota i una victòria, encara és 5è a la classificació amb 15 punts. El pròxim partit de l’equip A serà a les pistes del Club Petanca Pobla de Montornès D.

Comparteix