Dissabte es presenta tot el futbol calero davant de l’afició

Comparteix

Més de 100 futbolistes del futbol base repartits en varies categories.

Aquest dissabte dia 19 de novembre a les 15.45 h, tindrà lloc la Presentació del Futbol Calero al Camp Municipal d’Esports de la Cala, la posada de llarg davant de l’afició de tots els futbolistes de l’Ametlla de Mar.

Dissabte veurem al damunt del terreny de joc a tots els equips de futbol de la població, des de l’equip en categoria patufet, fins al 1r equip, exceptuant els veterans que no podran assistir al coincidir la presentació amb el partit que han de disputar amb els veterans de l’Alcanar.

Sobretot, és un dia especial per als més petits, que es veuen recompensats pels aplaudiments dels familiars que omplen les graderies. Sílvia Argentó és coordinadora del futbol base de l’Ametlla de Mar.

Més de 100 futbolistes del futbol base, repartits en categories patufet, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i el cadet de l’AME i el juvenil de la S.C.E.R, als que se sumaran els integrants del filial i el 1r equip de la S.C.E.R.

Els joves futbolistes, amb l’objectiu d’organitzar la logística de la presentació, estan citats al camp de futbol a les 15.15 h.

Cal recordar que la presentació serà un acte previ als partits que han de disputar el 1r equip a partir de les 17 h amb la Cava i el filial a les 19 h amb el Camarles B.

Comparteix