Guanya fins a 320 euros de premi comprant al comerç local de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest dimecres comença el sorteig de comerç d’Instagram que s’allargarà fins al 4 de desembre.

És la quarta vegada que s’aposta per aquest tipus de sorteig, amb l’objectiu de promocionar el comerç local de cara a les festes de Nadal.

Des d’aquest dimecres comprar a les botigues de l’Ametlla de Mar pot tenir premi. La regidoria de Turisme, Comerç i Civisme ha iniciat el sorteig de comerç d’Instagram que s’allargarà fins al 4 de desembre, on es convida a fer una compra a un dels establiments participants del municipi, fer una fotografia i compartir-la a l’Instagram.  El guanyador del sorteig tindrà 320 euros de premi per gastar a qualsevol de les setze botigues col·laboradores.

Per participar en aquest concurs es pot fer de tres maneres diferents. La primera, publicar una foto com a client al perfil d’Instagram, fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga que s’ha fet la foto i a @ametllademarshopping, amb els 2 hashtag #AmetlladeMar i #AmetlladeMarShopping.

La segona opció és publicant una story fent la compra a qualsevol dels establiments col·laboradors, etiquetant a la botiga, si és que té perfil a Instagram, i també a @ametllademarshopping.

I per últim, per les persones que no tinguin perfil a Instagram, serà l’establiment on ha fet la compra l’encarregat de penjar la foto a l’story, indicant el nom i cognom del participant i etiquetant a @ametllademarshopping.

Els participants han de tenir el perfil públic i seguir a @ametllademarshopping. El guanyador s’emportarà un txec-compra per valor de 320 € que podrà gastar de manera íntegra o parcial a qualsevol dels 16 comerços col·laboradors.

La regidora de Turisme, Comerç i Civisme, Maite Boquera, apunta que és una iniciativa que s’impulsa dos cops l’any per promocionar i fomentar el petit comerç de la població.

Pel que fa al concurs, es poden publicar tantes fotos i stories com es vulgui,  però sempre amb una compra diferent. S’adjudicarà un número a cada participant per ordre cronològic de publicació i es podran presentar fotos fins al 4 de desembre a les 20 h.

El sorteig es farà en directe al Mercat de Nadal al mateix 11 de desembre a les 13 h i el txec-compra tindrà validesa fins al 28 de febrer de 2023.

Comparteix