La Banda de la Cala celebrarà el 40è aniversari dels inicis de música de banda al municipi

Comparteix

Els músics han preparat per dissabte una jornada molt especial i emotiva.

La Banda de la Cala celebrarà, aquest dissabte, el 40è aniversari dels inicis de música de banda al municipi. Ho farà dissabte en una jornada molt especial, durant la qual es durà a terme la cercavila habitual pels nous integrants, una cercavila amb tots els ex músics de banda i un concert al Poliesportiu Galetet.

La música de banda sonarà amb força dissabte pels carrers de l’Ametlla de Mar. Com cada any, la Banda de la Cala celebrarà Santa Cecília, però enguany d’una manera diferent, perquè fa 40 anys dels inicis de l’agrupació musical Mestral, hereva directe de la Banda de la Cala. Així ho explica el director, Emilio Cabello.

A banda del concert final que serà a les 19 h i al Poliesportiu Municipal Galetet, i que comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música, la jornada s’iniciarà a les 11.30 h amb una cercavila que anirà recollint els nous membres de la Banda al seu domicili, enguany serà un recorregut més llarg, ja que s’incorporen set de nous.

A les 18 h tindrà lloc una cercavila amb molt de simbolisme en la qual participaran centenars d’ex músics caleros de l’agrupació Mestral i de la Banda. La cercavila començarà a l’Ajuntament fins al Poliesportiu Municipal, on seguidament s’iniciarà el concert final.

Comparteix