Victòria agònica del bàsquet calero a Salou
![](https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2022/11/IMG-20221123-WA0004-e1669200561417.jpg)
Els caleros van aconseguir guanyar 68 a 72 i sumar dos punts que els permeten mantenir el primer lloc a la classificació.
El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge amb més patiment del previst, a la pista del Bàsquet Salou, després d’una agònica pròrroga que va acabar amb marcador favorable als caleros de 68 a 72.
El partit correspon a la 10a jornada i es va avançar perquè caleros i salouencs coincidien en la jornada de descans i deslliurant-se de disputar el partit el pròxim dia 4 de desembre.
Els de l’Ametlla de Mar com a líders, esperaven un partit més tranquil i així va ser fins al final del tercer quart. Els caleros tot i perdre el primer parcial de dos punts, es van apuntar el segon 12 a 21 i el tercer 17 a 21, arribant a un avantatge màxim de 15 punts. Quan res feia pensar en què es complicarien les coses i a manca de poc per finalitzar el partit, va arribar el col·lapse calero. Lesions, faltes inoportunes i errors en el llançament, van propiciar la recuperació local, que amb empat a 66 en el marcador, va tenir l’última possessió per emportar-se el partit, tot i que va errar el llançament final.
A la pròrroga i amb molt poca anotació, els caleros van tenir el cap més fred i van aconseguir guanyar 68 a 72 i sumar dos punts que els permeten mantenir el primer lloc a la classificació.
Quant a les xifres que ens deixa el partit, 52% d’encert des de la línia de tirs lliures i 5 encerts de tres punts. El màxim encistellador fou Pol Aguado amb 23 punts, seguit d’Aitor Gavilán amb 17. Diego Vilanova, entrenador dels caleros reconeix que els errors propis van estar a punt de costar el partit.
Dissabte a les 16 h els caleros jugaran a la pista del Reus Deportiu, cuer de la classificació amb tots els partits perduts.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR