Victòria agònica del bàsquet calero a Salou

Comparteix

Els caleros van aconseguir guanyar 68 a 72 i sumar dos punts que els permeten mantenir el primer lloc a la classificació.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va guanyar diumenge amb més patiment del previst, a la pista del Bàsquet Salou, després d’una agònica pròrroga que va acabar amb marcador favorable als caleros de 68 a 72.

El partit correspon a la 10a jornada i es va avançar perquè caleros i salouencs coincidien en la jornada de descans i deslliurant-se de disputar el partit el pròxim dia 4 de desembre.

Els de l’Ametlla de Mar com a líders, esperaven un partit més tranquil i així va ser fins al final del tercer quart. Els caleros tot i perdre el primer parcial de dos punts, es van apuntar el segon 12 a 21 i el tercer 17 a 21, arribant a un avantatge màxim de 15 punts. Quan res feia pensar en què es complicarien les coses i a manca de poc per finalitzar el partit, va arribar el col·lapse calero. Lesions, faltes inoportunes i errors en el llançament, van propiciar la recuperació local, que amb empat a 66 en el marcador, va tenir l’última possessió per emportar-se el partit, tot i que va errar el llançament final.

A la pròrroga i amb molt poca anotació, els caleros van tenir el cap més fred i van aconseguir guanyar 68 a 72 i sumar dos punts que els permeten mantenir el primer lloc a la classificació.

Quant a les xifres que ens deixa el partit, 52% d’encert des de la línia de tirs lliures i 5 encerts de tres punts. El màxim encistellador fou Pol Aguado amb 23 punts, seguit d’Aitor Gavilán amb 17. Diego Vilanova, entrenador dels caleros reconeix que els errors propis van estar a punt de costar el partit.

Dissabte a les 16 h els caleros jugaran a la pista del Reus Deportiu, cuer de la classificació amb tots els partits perduts.

Comparteix