La Cala-La Cava, un clàssic del futbol territorial a la zona alta

Comparteix

Els de l’Ametlla de Mar són 4 s amb 13 punts, a quatre dels caveros.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a les 17 h a casa davant de La cava, avui per avui, rival directe a la classificació, en un dels partits més clàssics del territori.

Els de l’Ametlla de Mar, amb una ratxa de cinc partits invictes i venint d’empatar al camp de l’Amposta, es tornarà a posar a prova davant d’un altre dels favorits de la categoria. La Cava visita el camp calero des de la segona posició de la classificació i ha estat, just fa una setmana, l’únic equip que ha aconseguit guanyar al fins llavors líder intractable, el Gandesa.

Si els de l’Ametlla volen mantenir algun dels primers llocs que estan ocupant durant les darreres jornades, les seves aspiracions passen per guanyar i competir aquests tipus de partits. Ara, són 4 s amb 13 punts, a quatre dels caveros.

S’espera que hagi una magnifica presència de públic, afavorida per la presentació del futbol base just abans del partit. Sergi Quintana és el 2n entrenador del 1r equip.

Pel que fa al filial, els de l’Ametlla de Mar juguen a casa davant del Camarles B, equip que va 7è amb 12 punts, mentre que els caleros, que acumulen la sisena derrota amb set partits i està 15è amb 3 punts.

La setmana passada van perdre per dos gols a 0 al camp del filial de l’Aldeana.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

El partit està previst a les 19 h just després del partit del 1r equip.

Comparteix