Cap de setmana de Sant Jordi a l’Ametlla de Mar amb diverses activitats

Comparteix

Paradetes de flors i llibres, signatura de llibres locals, caminada popular, concurs de paelles i molt més.

El Sant Jordi se celebrarà per partida doble, aquest cap de setmana, a l’Ametlla de Mar. Al caure en dissabte, com és habitual per la Diada de Sant Jordi, la plaça Nova s’omplirà de parades de llibres i roses. Mentre que diumenge, se celebrarà la 38a Diada al Castell de Sant Jordi, amb el Concurs de Paelles i altres activitats.

Aquest dissabte, la plaça Nova acollirà la celebració de la Diada de Sant Jordi amb l’habitual concentració de parades de floristeries i llibreries locals. Entre les novetats literàries amb segell local hi ha ‘Bajo el signo del Lobo’ d’Àngel Martí o ‘Nunca dijiste adiós’ de la Rosanna Samarra. També hi ha altres autors i autores caleres que han publicat llibre recentment com Albert Puell, Ester Berenguer, Jose A. Pineda, Gessamí Caramés, Miquel Callau o Rafel Martí. Tots ells estaran signaran llibres dissabte, d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

La regidora de Cultura, Jani Brull, apunta que «és una manera de fer visibles els autors locals i facilitar-los el contacte amb els lectors».

I diumenge, l’entorn del castell de Sant Jordi d’Alfama tornarà a acollir la Diada de Sant Jordi, una celebració popular que torna després de dos anys sense poder-se organitzar per la pandèmia. També es recupera la Caminada Popular, la qual sortirà a les 9 h des de l’Ajuntament fins al castell. A les 10 h tindrà lloc, al castell, la sardinada popular, mentre pels més petits s’han previst jocs gegants i tallers participatius, i l’actuació musical de la xaranga Suquet Calero.

Un dels plats forts de la jornada arribarà a partir de les 13 h amb el Concurs de Paelles amb premis de 100, 125 i 150 € Al 1r, 2n i 3r classificat.

El regidor de Festes, Jordi Llaó, celebra el fet de poder tornar a compartir aquest tipus de festes.

A més, durant bona part de la Diada, es podrà visitar l’interior del Castell de Sant Jordi, on hi haurà una exposició del Taller de Pintores de l’Associació de Dones Endavant.

Comparteix