El 1r equip de la Cala busca el canvi de dinàmica a Mora d’Ebre i el filial rep al Sant Jaume

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 17 h al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre i l’equip filial juga dissabte a les 17 h a casa davant del Sant Jaume d’Enveja.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga diumenge a les 17 h al camp de l’Olímpic Mora d’Ebre, una oportunitat única per trencar la ratxa negativa de derrotes que acumula en les darreres jornades.

Els de l’Ametlla de Mar porten tres derrotes consecutives amb la Rapitenca B, Corbera d’Ebre i Santa Bàrbara, les dos últimes a casa, que van trencar una dinàmica anterior de tres victòries seguides. En aquesta 2a volta, els caleros porten sis derrotes i tres victòries en els nou partits disputats.

Pel que fa al rival, l’Olímpic Mora d’Ebre, és un equip que ha estat punter en les darreres temporades, però que està passant per moltes dificultats, tal com demostra la seva classificació. Són cuers amb només 5 punts i amb 21 partits perduts de 24 jugats.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Els caleros són 9 s amb 36 punts.

Per altra banda, l’equip filial juga dissabte a les 17 h a casa davant del Sant Jaume d’Enveja. Els caleros són molt irregulars i incapaços des del passat mes de novembre, de sumar dos victòries consecutives. Els caleros venen de guanyar a domicili a la Cava B.

Per la seva part, el Sant Jaume és un dels dos equips cuers a la classificació. Porta quatre victòries i vint-i-dos derrotes. Així i tot, l’entrenador Jordi Subirats, To, el considera un partit trampa.

El filial de la Cala està classificat a la 10a posició amb 36 punts.

Comparteix