Més d’una setantena de postres al ‘Meleta de romer’ de Gessamí Caramés Núñez

Comparteix

La cuinera calera ha publicat un receptari en el qual podem trobar dolços, pastissos més sofisticats, postres tradicionals, pans, brioixos, ‘foccacies’ i fins i tot, opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories.

‘Meleta de romer. Les postres de la Gessa’ és el nou llibre de la cuinera calera Gessamí Caramés, en el qual descobrim diferents tipus de postres, dolces i salades, les més imprescindibles i tradicionals i també aquelles més típiques del poble i del territori.

La cuinera de l’Ametlla de Mar, amant de la rebosteria i copresentadora del programa Cuines de TV3, ha publicat un receptari titulat ‘Meleta de romer. Les postres de la Gessa’. Un llibre que recull més de setanta receptes bàsiques per entendre el món dels dolços, de pastissos més sofisticats, de postres tradicionals, receptes també de pans, brioixos, ‘foccacies’ i fins i tot, opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories.

El receptari, que compta també amb les fotografies de  Maria A. Torres i Alberto Polo, neix de la proposta per part de l’editorial Cossetània d’elaborar un llibre propi amb receptes elaborades per ella mateixa.

Una de les singularitats del llibre està en la veracitat de totes les receptes i és que la Gessamí assegura que estan comprovades diverses vegades, perquè els lectors deixin de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures. A més, també inclou un apartat exclusiu de postres de La Cala i de les Terres de l’Ebre.

El llibre es pot trobar a les diferents plataformes digitals de compra de llibres i també físicament a les llibreries locals i del país.

Comparteix