L’accés pel Barranc de Cala Forn es restablirà provisionalment per Setmana Santa

Comparteix

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) està duent a terme el soterrament de la canonada aèria del CAT que travessa el Barranc de Cala Forn i conseqüentment, s’ha vist afectat el pas dels vehicles.

El trànsit que comunica la part de mar amb la de muntanya a la urbanització Les Tres Cales es restablirà provisionalment per Setmana Santa. El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) està duent a terme diverses actuacions de millora i manteniment de les canonades en alguns trams de les urbanitzacions nord de l’Ametlla de Mar, que han obligat a tallar alguns accessos.

L’actuació actual consisteix en el soterrament de la canonada aèria del CAT que travessa el Barranc de Cala Forn. Unes obres que han provocat la interrupció del trànsit a l’Avinguda Cala Forn, en el seu pas per sota l’AP-7 i la via del tren durant les darreres setmanes. El trànsit es desvia pel carrer de Martí l’ Humà (Barranc de Cala Llisses).

A partir, del 31 de març, abans de Setmana Santa, el CAT ha comunicat que restablirà el pas provisionalment, perquè els vehicles hi puguin passar. El pas quedarà acabat en terra, sense asfaltar, ja que serà després de Setmana Santa quan es començarà a asfaltar. De fet, a partir del 6 d’abril, es faran talls puntuals que podran durar diverses setmanes fins que s’acabin les feines d’asfaltatge. Els talls podran durar algunes hores o bé dies.

Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

El CAT ha fet altres actuacions al terme municipal en els darrers mesos. Concretament s’han fet actuacions de millora als accessos de les urbanitzacions de Sant Jordi i Calafat. Les obres van afectar la canonada del CAT en la zona d’accés pel Barranc a la urbanització de Calafat i també a Sant Jordi, les quals es van dur a terme entre novembre i desembre passat.

Comparteix