Turisme celebra els 60.000 seguidors a Facebook amb un sorteig

Comparteix

Se sortejaran dos menús gastronòmics a escollir en un dels restaurants de l’Ametlla de Mar participants en les Jornades de la Galera.

La regidoria de Turisme ha organitzat un sorteig de dos menús gastronòmics a escollir en un dels restaurants participants en les Jornades de la Galera, per celebrar els seus 60.000 seguidors a Facebook.

Des d’aquest dimarts fins al divendres 19 de març, a les 10 h del matí, es pot participar en el sorteig seguint 3 senzills passos: seguint la Pàgina Oficial de Turisme de l’Ametlla de Mar a Facebook, fent like a la publicació del sorteig i fent un comentari etiquetant amb qui t’agradaria compartir el premi. És important que la persona faci tan sols un comentari i també que sigui major de 18 anys.

Des de Turisme, es contestarà a tots els comentaris atorgant un número a cadascun i el pròxim divendres a les 12 h, es realitzarà el sorteig amb els números.

El gerent de Turisme, Damià Llaó, explica que és una manera de promocionar la pàgina de Facebook i així seguir augmentant el nombre de seguidors.

El guanyador tindrà dret a dos menús de les Jornades de la Galera de les Terres de l’Ebre, a escollir entre els restaurants de l’Ametlla de Mar participants.

Comparteix