‘Per Evangèlica Dicta’ és el nou llibre de Miquel Callau

Comparteix

Una novel·la, de caràcter religiós, que mescla misteri, suspens i, fins i tot, terror.

El calero Miquel Callau ha publicat, recentment, el seu primer llibre. Es tracta d’una novel·la de misteri, suspens i, fins i tot, terror, i que narra una sèrie d’assassinats que succeeixen a causa del descobriment d’uns objectes que havien quedat sota terra i que un atac aeri de la Segona Guerra del Golf els fa ressorgir. Una història, de caire religiós, que l’autor explica a través de dues trames diferents, captivant l’atenció del lector fins a un inquietant final.

‘Per Evangèlica Dicta’alterna dues trames que, al principi sembla que no tinguin relació, però que al final s’uneixen al mateix punt. Diferents episodis que tenen lloc en una ermita imaginària del Pirineu d’Osca i també a diverses zones de l’Iraq o ciutats com Atenes, Barcelona o Roma. Miquel Callau explica que és una història totalment fictícia, però que es va inspirar gràcies a dues notícies reals.

La novel·la és la primera publicació que l’autor fa d’un llibre, però ja fa temps que escriu i que desenvolupa la seva passió com a escriptor. A més, Callau no descarta publicar més llibres més endavant.

El llibre es pot adquirir al web de l’editorial www.librosindie.com i a les diferents llibreries de la població.

Comparteix