El Juvenil de la Cala guanya fàcil a l’Olímpic i a l’Infantil se li tornen a escapar els punts a l’últim moment

Comparteix

Resultats diversos dels equips de futbol base durant la passada jornada.

El juvenil es va imposar amb claredat a l’Olímpic Mora d’Ebre. Els caleros van ser superiors i es van imposar per 4 gols a 0 i s’han col·locat 3s amb 4 punts i a 2 punts del líder el Tortosa B que és el pròxim rival dels caleros. Josehn va marcar els tres primers gols i Pau Solé el quart.

Per la seva part, l’Infantil va perdre per 2 a 3 davant del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre B, en l’últim minut i de penal molt discutit pels caleros a l’entendre que les mans eren involuntàries. Un partit amb moltes alternances en el marcador en el que es van escapar novament punts en la darrera part del partit de manera injusta. Van marcar Genis Margalef i Jahvé Moreso. Els caleros són 7 s amb 1 punt.

Xavi Borràs és l’entrenador de l’Infantil.

Si parlem dels alevins, victòria contundent de l’Aleví A a Campredó per 1 gol a 8. Miquel Comes va ser el màxim golejador del partit amb 4 gols. També en van marcar Pere Samarra 2, Biel Bardí i Eric Moreno. Els caleros són líders empatats amb l’Aldeana B i el Dertusa B. L’Entrenador Hèctor Benaiges confirma que l’objectiu d’aquesta temporada és assolir l’ascens, donada la manera com els caleros han baixat de la preferent a la 2a Divisió.

Per la seva part l’Aleví B va perdre per 1 gol a 5 davant el Sant Jaume d’Enveja amb un solitari gol de Toni Ferreiro. Els caleros  després d’aquesta primera derrota estan a la 5a posició de la classificació

Quant al futbol escolar, el Benjamí Llobarrets va perdre 5 a 3 al camp del Jesús Catalònia i el Prebenjamí Seitonillos també va perdre 2 a 0 al camp de l’Ebre Escola Esportiva.

Comparteix