Rafel Martí t’introdueix al llenguatge de la ment a través del llibre ‘Tu estrella polar’

Comparteix

Un llibre de llenguatge àgil i de capítols molt curts, amb un resum al final de cada capítol, que es basa en el lema ‘què passa a la teva vida i què vols que passi’.

Tu estrella polar’ és el títol del nou llibre del calero Rafel Martí, que pretén contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones a través del coneixement del llenguatge de la ment.

El llibre, publicat per l’editorial Publishway, és el primer treball que publica Rafel Martí. Martí ha estudiat temes de creixement personal com el coaching, lideratge i autolideratge, comunicació interpersonal, programació neurolingüística, eniagrama o teràpia breu estratègica, i amb el llibre, arriba a la conclusió que canviant les circumstàncies externes de les persones, es pot contribuir a millorar la seva qualitat de vida i el nivell de satisfacció, sempre condicionat per la interpretació de què ens passa, més que de per què ens passa.

Per a Martí, aquest no és un llibre d’autoajuda, sinó d’una disciplina anomenada teràpia breu estratègica basada en el lema ‘què passa a la teva vida i què vols que passi’.

La incursió del calero en el món de l’escriptura és purament vocacional i no descarta que es pugui convertir en un camí professional. De fet, ja està treballant en una segona publicació sobre lideratge de grups.

El llibre es pot adquirir en format digital online a la web de l’editorial Publishway i a les llibreries Sant Jordi i Cipri de l’Ametlla de Mar.

Comparteix