‘Talió’ és el nou llibre de José A. Pineda

Comparteix

Una novel·la amb una trama policial sobre abusos a menors i fenòmens paranormals

La proximitat de Sant Jordi fa aflorar els llibres i els nous autors. Aquest és el cas de ‘Talió’, la primera obra d’un novell José Antonio Pineda, que ha escollit una intriga d’abusos a menors i de fenòmens paranormals, per fer la seva primera incursió literària.

‘Talió’ és una novel·la d’intriga que transcorre per diversos escenaris de Tortosa i la Part Alta de Tarragona. Tot i que va finalitzar d’escriure-la l’any 2014, el confinament va donar-li l’empenta que el va decidir a publicar-la. L’autor ha escollit un tema de rabiosa actualitat, com els abusos a menors, que combina amb un altre tema que sempre l’ha atret, els fenòmens paranormals, dins d’un relat misteriós i policíac.

Pineda, actualment viu a Salou, però s’ha criat a l’Ametlla de Mar, per tant és un dels escriptors locals que aquest Sant Jordi estrena obra.

L’afició a l’escriptura és vocacional i sorgeix del seu interès per la lectura. Després de la presentació de Talió, José A. Pineda ja té encetats dos llibres més. L’autor signarà llibres el pròxim divendres a la plaça Nova, igual que la resta d’autors locals. L’Ajuntament dividirà l’espai en diferents franges horàries, perquè els autors locals, 11 en total, es puguin donar a conèixer i signar els seus llibres.

Comparteix