‘Nunca dijiste adiós’ és la segona novel·la de Rosanna Samarra

Comparteix

La història transcorre en espais molt coneguts del municipi, que portaran molts records als lectors.

Rosanna Samarra ha publicat la seva segona novel·la inspirada a l’Ametlla de Mar dels anys noranta. L’escriptora calera ha decidit continuar escrivint dins d’un dels gèneres narratius més llegits arreu del món: la novel·la romàntica. El llibre es podrà trobar a les llibreries locals a partir d’aquest divendres.

Un relat romàntic que narra la història d’una noia de La Cala de 17 anys i un noi de Barcelona de 24, que es coneixen un estiu del 1994. La novel·la, escrita a dos veus i en primera persona, transcorre per espais molt coneguts del municipi, que portaran molts records als lectors.

A més, Samarra explica que ha volgut anar més enllà del missatge escrit incloent continguts musicals, amb una banda sonora de l’època que s’accedeix a través d’un codi QR.

‘Nunca dijiste adiós’ és la segona publicació de l’autora calera, que ja el 2021 va publicar ‘Enlazados’, i estarà disponible aquest Sant Jordi.

Comparteix