‘Enlazados’ és la primera novel·la de l’escriptora calera Rosanna Samarra

Comparteix

‘Enlazados’ és la primera novel·la de la calera Rosanna Samarra. L’escriptora ha volgut iniciar-se en la literatura amb un dels gèneres narratius més llegits arreu del món. Un relat romàntic que narra la història d’una noia que, tot i tenir-ho tot, no és feliç i decideix marxar de casa per començar de zero i emprendre una nova vida. 

Ana, la protagonista de ‘Enlazados’, decideix volar fins a la ciutat italiana de Milà, on descobrirà que enamorar-se és possible. Un canvi de vida on hi haurà amor, amistat i felicitat, però també obstacles i successos als quals s’haurà d’enfrontar. L’autora explica les sensacions que ha tingut amb l’escriptura de la seva primera novel·la.

El llibre, que va sortir publicat el 23 d’abril, ja es pot trobar a les llibreries locals.

Comparteix