Millores amb l’atenció al CAP: les nits i caps de setmana s’haurà de trucar ara al 061 abans d’anar-hi

Comparteix

La Regió Sanitària de Terres de l’Ebre posa en funcionament aquest dimecres el telèfon 061 Salut Respon per atendre les urgències dels pacients del CAP de l’Ametlla de Mar durant les nits i els caps de setmana, quan és punt d’atenció continuada. L’horari és de 21 a 8 h els dies laborables, i les 24 h els dissabtes, diumenges i festius.

Aquest canvi permetrà assegurar una resposta immediata de totes les trucades, l’assignació del recurs sanitari més adient a la demanda que fa el ciutadà, alhora que augmenta la qualitat de l’assistència rebuda telefònicament. Per tant, no es modifica l’horari de funcionament del CAP, que seguirà sent de 24 hores.

Per posar-se en contacte a la resta d’hores s’haurà de seguir trucant al 977 49 35 14 o bé utilitzar la resta de vies telemàtiques, com l’eConsulta dins La Meva Salut o l’apartat Contacta a www.icsebre.cat. Des del CAP recorden la importància de contactar amb el centre de salut abans d’anar-hi presencialment, d’acord la situació sanitària.

Comparteix