El punt de recàrrega de cotxes elèctrics del port entra en servei

Comparteix

Els vehicles elèctrics també es podran recarregar al port de l’Ametlla de Mar. Aquest dimecres s’ha posat en servei un punt de recàrrega instal·lat a l’aparcament del moll de ribera, que permetrà la càrrega simultània de dos vehicles. El seu ús serà de moment gratuït, per tal de potenciar una mobilitat neta, eficient i sostenible.

L’estació de recàrrega semiràpida permetrà que les bateries del vehicles elèctrics es puguin carregar en menys de quatre hores. El director general de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez, ha remarcat el compromís per lluitar contra el canvi climàtic i que l’emplaçament del punt s’ha escollit també pensant de cara al turisme.

Aquest és el segon punt de recàrrega de vehicles elèctrics que es posa en funcionament, després que l’Ajuntament instal·lés el primer al carrer Sant Joan ara fa quasi tres anys. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha remarcat que l’objectiu és promoure la mobilitat sostenible i facilitar la recàrrega de vehicles elèctrics al municipi.

De fet, els conductors podran activar el punt de recàrrega a través d’una aplicació mòbil, que es pot descarregar escanejant un codi QR, o bé amb les targetes de recàrrega com les que s’utilitzen actualment. D’altra banda, seguint la mateixa política sostenible, Ports també ha adquirit una nova motocicleta elèctrica per al guardamolls del port.

Comparteix