La Cala es prepara pel ‘Sant Jordi’ del 23 de juliol

Comparteix

L’Ametlla de Mar se suma a la celebració de manera excepcional del Sant Jordi d’estiu, aquest dijous 23 de juliol. Com és habitual en aquesta Diada, moltes de les floristeries i les llibreries de l’Ametlla de Mar instal·laran una parada a la plaça Nova durant tot el dia per vendre roses i llibres.

La iniciativa, impulsada pels gremis de llibreters i de floristes de Catalunya, permetrà viure una de les diades més tradicionals que va quedar ajornada pel confinament. Tot i això, davant la situació actual, no serà una jornada igual a la de cada any, ja que s’hauran de seguir mesures de seguretat. 

Les parades tindran dispensadors del gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans abans de fer les compres. Alhora, també s’haurà de mantenir la distància de seguretat entre persones i s’evitaran l’aglomeració de gent. La regidora de Cultura, Jani Brull, apel·la a la responsabilitat individual.

A més, algunes entitats també s’instal·laran a la cèntrica plaça. Per exemple, el col·lectiu feminista ‘La Deskarada’ també té previst instal·lar una parada per fer intercanvis de llibres o vendre samarretes. També La Cala per la Independència disposarà d’un punt on es podrà comprar marxandatge.

Comparteix