Es renova el càrrec de la jutgessa de pau de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Palma Abás Boquera continua al capdavant del jutjat local amb Encarna Sentis Llambrich com a jutgessa suplent.

Dijous passat es va dur a terme l’acte de presa de possessió de la jutgessa de pau i de la jutgessa suplent. Després que s’escollís per ple i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ho ratifiqués, Palma Abás Boquera renova el càrrec com a jutgessa de pau i al seu costat hi serà Encarna Sentis Llambrich com a jutgessa suplent.

El passat gener, el ple de l’Ajuntament escollia la candidatura de Palma Abás per continuar sent la jutgessa de pau i Encarna Sentis per ser la nova jutgessa suplent. Una decisió que ha ratificat el TSJC i que el passat 14 d’abril es va fer oficial amb el jurament del càrrec.

El jutjat de pau té competències en jurisdicció civil, registre civil, jurisdicció penal i funcions d’auxili social. També intervé en matèria electoral, com a membre de la junta electoral de zona i en les tasques de recollida de les actes de les meses electorals. La seva àrea jurisdiccional és a tot el terme municipal.

Comparteix