‘Bajo el signo del Lobo’ és la nova novel·la d’Àngel Martí

Comparteix

És la tercera novel·la escrita pel calero, però la primera, de caràcter policial.

L’escriptor calero Àngel Martí Callau va presentar diumenge la seva darrera novel·la ‘Bajo el signo del Lobo’. Ho va fer dins del cicle #losdomengesdelateneu, organitzats per l’Ateneu Calero, al Centre d’Interpretació de la Pesca (CIP).

El de l’Ametlla de Mar deixa de costat la poesia i la novel·la romàntica d’arrels familiars, per endinsar-se per primera vegada en el gènere policial.

Editada per Platero Coolbook, la novel·la narra la història personal de Fred Brennan, un Mosso d’Esquadra amb arrels índies que, nascut sota el signe del llop del calendari indi, li atorga capacitats i poders especials, que farà servir en la seva feina per descobrir els autors de macabres assassinats.

La novel·la transcorre per escenaris coneguts al territori, com la Cartoixa d’Escaladei, el barri marítim del Serrallo de Tarragona, cambrils, Barcelona i, fins i tot, l’Ametlla de Mar.

Martí ja porta publicats una desena de llibres i en aquesta ocasió, ha posat la seva experiència de més de trenta anys treballant a la Policia Local de l’Ametlla de Mar i els seus coneixements com a diplomat superior en criminologia i màster en seguretat pública al servei de la seva ploma.

Comparteix