Desenes de paradetes transformen el centre urbà de l’Ametlla de Mar en la 29a Fira Alternativa

Comparteix

Els productes han estat majoritàriament artesanals, naturals i ecològics.

Tèxtils fets a mà, joieria i bijuteria artesana, sidra ecològica, minerals i pedres, instruments, sabons artesanals, coixins terapèutics i embotits han estat una mostra dels productes que s’han pogut trobar a la Fira Alternativa de l’Ametlla de Mar, celebrada aquest passat cap de setmana.

La Cala ha viscut un cap de setmana festiu amb la 29a Fira Alternativa que, a banda de totes les paradetes, ha comptat amb nombroses activitats lúdiques per a totes les edats. Tot i que el temps ha estat irregular, -amb sol, vent i una mica de pluja-, afortunadament s’han pogut dur a terme les activitats programades. De fet, diverses entitats i associacions locals també s’hi han instal·lat oferint productes manufacturats i altres activitats.

Jani Brull, la regidora de Cultura, ha agraït totes les persones que han fet possible aquesta edició de la Fira.

Amb tot, un cap de setmana que dona el tret de sortida a les vacances de Setmana Santa, durant la qual s’espera una alta ocupació turística al territori.

Comparteix