El parc del Bon Repòs acollirà diumenge dos actes culturals de la CalaCultura i de l’Ateneu Calero

Comparteix

Per una banda, al matí tindrà lloc la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris de l’Ametlla de Mar del 2020 de CalaCultura i per l’altra banda, a la tarda, s’inaugurarà oficialment la Ruta Poètica de La Cala de l’Ateneu Calero.

Aquest diumenge tindrà lloc al parc del Bon Repòs la presentació dels llibres guanyadors dels premis literaris de l’Ametlla de Mar del 2020 amb la presència dels autors de les obres guanyadores, Víctor Colomer, el de narrativa i Helena Rufat el de poesia.

Després de no poder-ho fer a causa de la pandèmia l’any passat, diumenge es donarà compliment a la presentació en societat dels llibres guanyadors dels dos premis literaris de l’Ametlla de Mar, que organitza CalaCultura amb la col·laboració de l’ajuntament de l’Ametlla de Mar.

L’acte tindrà lloc a les 12.00 h al Parc del Bon Repòs, un escenari a l’aire lliure, que permetrà assumir l’aforament limitat per les mesures de seguretat a causa de la Covid-19, tot i que l’aforament serà limitat.

Una de les notes destacades de la presentació, que aquest any presenta novetats, serà el lliurament dels llibres guanyadors a tots els assistents a l’acte, un gest que emocionalment escenifica la propietat cultural dels premis dels ciutadans de l’Ametlla de Mar.

Joan Callau és el coordinador de CalaCultura.

Els llibres que es presentaran, seran Contes tristos del procés de Víctor Colomér, guanyador del 28è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar 2020 i Les certeses d’Helena Rufat, guanyador de l’11è Premi Nit de Poesia al carrer 2020. Ambdues obres tenen una dotació econòmica de 1.500 € i han estat editades per Pagès Editors.

Inauguració de la Ruta Poètica de l’Ateneu

L’Ateneu Calero inaugurarà oficialment la Ruta Poètica de La Cala, iniciada el mes de març. Serà diumenge a les 18 h al parc del Bon Repòs. La iniciativa uneix poesia del territori, indrets emblemàtics del municipi i tecnologia, mitjançant els codis QRs. La inauguració comptarà amb el convidat especial Albino Tena.

Comparteix