Jornada de neteja del fons marí i roquers fent snorkel a la platja de Santes Creus

Comparteix

Es tracta d’una jornada que ha organitzat Graëllsia i Decathon Tortosa, per aquest diumenge al matí.

Graëllsia juntament amb Decathlon Tortosa han organitzat una jornada de neteja del fons marí i roquers a la zona del Cap de Santes Creus de l’Ametlla de Mar. Es tracta d’una acció coordinada amb els Decathlons d’Espanya per fomentar el voluntariat en espais naturals i difondre la problemàtica per la proliferació de plàstics al mar i com afecten a la cadena tròfica d’espècies marines. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament a través del portal web de Decathlon.

Serà diumenge al matí a la platja de Santes Creus de l’Ametlla de Mar, quan les voluntàries iniciaran la jornada. Per començar, es farà una prèvia visita de l’espai per conèixer els seus valors. Després les voluntàries s’equiparan amb les ulleres i el tub d’snorkel per submergir-se al mar i recollir les deixalles que trobin, tant al fons marí com als roquers. L’activitat comptarà amb l’ajuda de monitors especialitzats del centre de buceig Plàncton Diving.

La membre de Graëllsia, Eli Bonfill, explica que també es farà una obra d’art amb les deixalles que es recullin i anima a la gent a participar.

És una jornada gratuïta i oberta a tothom, a partir de 6 anys. Els menors han d’anar acompanyats d’un adult.

Comparteix