La Batucada Kalakatà es vol donar a conèixer

Comparteix

És per això que l’entitat musical ha organitzat una jornada d’assaig amb portes obertes, per tal que els que ho vulguin descobreixin el tipus de música que fani s’animin a apuntar-se.

Aquest dissabte al matí, la Batucada Kalakatà ha organitzat una jornada d’assaig que alhora servirà per donar-se a conèixer i a la recerca de gent que vulgui descobrir el tipus de música que fan i que es vulgui integrar al grup.

Serà a l’Escola Sant Jordi a partir de les 11.30 h del matí, entrant per la zona pròxima a la Residència l’Onada. Aquest grup musical ha convidat tothom que vulgui provar els instruments i fer un atansament a aquest estil musical, sigui de manera individual o en grup

L’activitat és gratuïta, però a causa de la situació sanitària, per participar-hi, s’ha de reservar plaça enviant un correu electrònic a batukadakalakata@gmail.com.

Mireia de Gràcia és la presidenta de l’entitat.

La batucada és un ritme musical brasiler amb influències africanes que s’interpreta en grup, majoritàriament per a instruments de percussió, que es caracteritza pel seu ritme repetitiu i accelerat.

Comparteix