La Batucada Kalakatà es vol donar a conèixer

Comparteix

És per això que l’entitat musical ha organitzat una jornada d’assaig amb portes obertes, per tal que els que ho vulguin descobreixin el tipus de música que fan i s’animin a apuntar-se.

Aquest dissabte al matí, la Batucada Kalakatà ha organitzat una jornada d’assaig que alhora servirà per donar-se a conèixer i a la recerca de gent que vulgui descobrir el tipus de música que fan i que es vulgui integrar al grup.

Serà a l’Escola Sant Jordi a partir de les 11.30 h del matí, entrant per la zona pròxima a la Residència l’Onada. Aquest grup musical ha convidat tothom que vulgui provar els instruments i fer un atansament a aquest estil musical, sigui de manera individual o en grup

L’activitat és gratuïta, però a causa de la situació sanitària, per participar-hi, s’ha de reservar plaça enviant un correu electrònic a batukadakalakata@gmail.com.

Mireia de Gràcia és la presidenta de l’entitat.

La batucada és un ritme musical brasiler amb influències africanes que s’interpreta en grup, majoritàriament per a instruments de percussió, que es caracteritza pel seu ritme repetitiu i accelerat.

Comparteix