El Circuit de Calafat acull el Campionat d’Espanya de Rallycross

Comparteix

Serà aquest dissabte i diumenge a partir de les 10.30 h.

El Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar acollirà aquest cap de setmana la 3a prova del IV Campionat d’Espanya de Rallycross, tercera visita al traçat calero d’aquesta competició, que cada dia té més adepte en el món del motor.

Després de visitar els circuits de Castelo Branco i Miranda de Ebro, la tercera prova del Campionat d’Espanya de Rallycross visita Calafat on s’espera la participació de les modalitats Super RX, Cross Car RX i Júnior RX.

Les edicions dels anys anteriors ja van ser un autèntic espectacle pels aficionats de la zona, que podran accedir al circuit de manera gratuïta.

Dissabte es podran veure dues sessions d’entrenaments lliures, les classificacions i la Q1 i Q2, mentre que diumenge es disputarà la Q3, les semifinals i la final. La competició de diumenge serà oferida en directe per Teledeporte i RTVE Play.

Totes les categories en joc hauran de completar un recorregut mixt entre asfalt i terra, un salt i la sempre imprescindible Joker Lap. Calafat és un circuit amb una longitud d’uns 1.238 metres i compta amb dues parts diferenciades, una d’asfalt i una altra de terra.

Guillem Pérez, director esportiu de V-Line, entitat organitzadora, destaca els avantatges de presenciar les curses al Circuit de Calafat.

V-Line ha previst, per al cap de setmana, diferents activitats amb vehicles Retro RX, música i foodtrucks per amenitzar les dues jornades de curses.

Comparteix