Dos podis de l’Onada l’Ametlla de Mar a l’Open Boccia d’Amposta

Comparteix

Les dues parelles de l’Onada l’Ametlla de Mar van obtenir la segona i tercera posició respectivament.

El passat divendres 17 de maig va tenir lloc al pavelló municipal d’Amposta la IV edició de l’Open Boccia Amposta de parelles, competició organitzada per la Federació catalana d’esports per a persones amb discapacitat física i el club esportiu Slalom i Boccia Terres de l’Ebre

En aquesta competició van participar 20 esportistes amb discapacitat física severa o paràlisis cerebral, concretament a la competició van participar 4 parelles amb la categoria canaleta (esportistes que utilitzen una rampa anomenada tècnicament Canaleta per llançar les seves boles) i 6 parelles amb la categoria manual de les següents entitats que atenen persones amb discapacitat del territori: Fundació Mercè Pla, L’Onada l’Ametlla de Mar i el Club esportiu Slalom i Boccia Terres de l’Ebre.

Durant la competició es van disputar un total de 19 partits de gran nivell, on els podis de les diferents categories van ser els següents: en categoria Manual, les parelles formades per Miquel Àngel Garcia i Ruth Roig per una banda i Òscar Castillo i Vicent Vila per l’altra, les dues de l’Onada l’Ametlla de Mar, van obtenir la segona i tercera posició respectivament.

Comparteix