La Cala va viure, diumenge, una exitosa 28a Diada dels Fideus Rossejats

Comparteix

En total, es van consumir vuit-centes degustacions de Fideus i set-centes degustacions de vi.

El port pesquer de l’Ametlla de Mar va viure diumenge una multitudinària Diada dels Fideus Rossejats, una jornada gastronòmica en la qual no hi van faltar ni les degustacions de fideus ni el tradicional concurs.

La 28a edició de la Diada va dels Fideus Rossejats va estar marcada per la gran assistència de públic. Les caleres i els caleros i moltíssims visitants van omplir la zona del port dedicada a la festa gastronòmica i van acabar amb les existències de fideus rossejats previstes per a les degustacions al so de les notes musicals de la xaranga Suquet Calero.

Quant al concurs, els guanyadors van ser Roger Llaó, Joel Jaramillo, Gerard Cañagueral, Arnau Vilanova, Marta Brull i Esteve Escuer, que es van emportar el trofeu i els 200 € de premi.

Els assistents van poder degustar els fideus rossejats i maridar-los amb els vins dels cellers de la Mostra de la DO Terra Alta. En total, es van consumir vuit-centes degustacions de Fideus i es van adquirir set-centes copes personalitzades per les degustacions de vi.

Ma José Castellano és la regidora de Turisme.

Els presents també van poder aprendre a cuinar els fideus rossejats aprofitant el show-cooking protagonitzat per Carmina Montserrat i Maria Rosa Pedrola.

Comparteix