El 1r equip de la Cala acaba la lliga a la 2a posició

Comparteix

El filial també va acabar la lliga empatant a 4 gols davant del Tivenys.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar es va imposar divendres al vespre per 6 gols a 0 al filial del Jesús Catalònia, victòria que ha valgut als caleros per finalitzar la lliga a la segona posició, després de l’empat del Flix al camp del Masdenverge.

Els caleros van guanyar divendres en partit avançat de l’última jornada tal com estava previst. El Jesús Catalònia B, cuer de la classificació i ja descendit de categoria feia setmanes, no va implicar dificultats a uns caleros que havien de guanyar si volien optar a millorar la tercera posició final de la passada temporada. Els jesusencs van aguantar 30 minuts, els que va tardar Ivan Vidal a fer el primer gol. A partir d’allí el partit ja no va tenir història amb gols de Marc Brull, Emma Meza, Josep Madrid i Jordi Llaó, aquest últim per partida doble, convertint-se amb 18 gols amb el màxim golejador de l’equip calero aquesta temporada.

Sergi Quintana, màxim responsable tècnic dissabte per l’absència de l’entrenador Xavi Subirats, fa un bon balanç del partit i el resultat final del campionat.

La victòria dels caleros necessitava una ensopegada del Flix al camp del Masdenverge per optar a la segona posició final al campionat i així va ser, tot i que vam haver d’esperar a dissabte per veure com el Flix no passava de l’empat davant dels del Montsià.

Segona posició final sense premi per a l’Ametlla de Mar, que només s’ha vist superat per un gran Amposta que ja va decidir la lliga fa setmanes.

Per la seva part, el filial, que juga a la 4a Catalana, va empatar a 4 gols davant del Tivenys. Els caleros perdien per 0 a 4 al minut 70 i en una gran remuntada, van aconseguir igualar el marcador amb gols de Sergi Soriano, Joan Sánchez i Jahvé Moreso que en va fer dos.

Bona cloenda de lliga pels caleros que l’han finalitzat en dinàmica positiva, destacant l’aportació de jugadors juvenils en les darreres jornades.

L’entrenador Jordi Subirats To destaca aquest fet.

El filial de l’Ametlla de Mar s’acomiada aquest any de la competició a la tercera posició per la cua, amb set victòries, set empats i setze derrotes i amb una temporada llastrada per les lesions i les baixes d’efectius.

Comparteix