Bon Preu materialitza la compra de la parcel·la del sector 22b1

Comparteix

L’exregidor de C’S retira el contenciós i d’aquesta manera, s’aconsegueix desbloquejar la venda a la futura cadena de supermercats.

Finalment i després de mesos d’incertesa, la setmana passada es va materialitzar la compra de la parcel·la de la zona comercial del sector 22b1 per part de la cadena catalana de supermercats Bon Preu i Esclat.

Bon Preu i Esclat ha adquirit els terrenys on ha d’ubicar una gran superfície comercial i una benzinera a l’Ametlla de Mar.

Es tracta de la parcel·la assenyalada amb el número 2 en el plànol de finques adjudicades en el projecte de reparcel·lació del Pla Parcial Urbanístic del sector 22b1, ubicada a l’accés a l’Ametlla de Mar des de la TV-3025, just entre la comissaria dels Mossos d’Esquadra i la parcel·la que, en el seu moment, ja va adquirir el grup LIDL al costat de Mercadona.

Aquesta parcel·la ha estat motiu de debat en els darrers mesos, donat que la seva adquisició s’ha allargat més del compte a causa d’un contenciós presentat per un exregidor de C’s a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar. Les converses amb l’actual equip de govern van portar l’exregidor a retirar el contenciós i d’aquesta manera s’ha aconseguit desbloquejar la venda, la qual ha suposat l’ingrés de 2 M€ a les arques municipals.

Eva del Amo, alcaldessa de l’Ametlla de Mar, s’ha mostrat satisfeta pel desenllaç de la situació, tot i que ha lamentat que l’anterior govern es gastés 1.600.000 € sense haver-los ingressat.

La intenció de Bon Preu i Esclat és de començar els treballs ben aviat amb l’objectiu de poder obrir tant la superfície comercial com la benzinera abans de l’estiu de 2025.

Comparteix