La Dra. Jiménez aproparà tots els coneixements de la menopausa en una xerrada-taller gratuït per a tota la població

Comparteix

Serà aquest divendres a les 19 h alCentre d’Interpretació de la Pesca.

La ginecòloga Radharani Jiménez impartirà una xerrada-taller sobre la menopausa aquest divendres, a les 19 h, al Centre d’Interpretació de la Pesca. Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a tothom que pretén informar sobre aquest procés biològic i alhora atendre els dubtes que poden sorgir.

Deixar de veure la menopausa com un enemic és la premissa amb la qual parteix la doctora per explicar aquesta etapa. I és que durant molts anys, les dones han viscut envoltades de tabús, mites i desinformació que han provocat que es percebi com un procés negatiu.

Jiménez explica que la voluntat és trencar amb aquesta visió negativa i apropar a les dones tot el coneixement imprescindible per entendre aquesta etapa de la vida. De fet, ha remarcat que serà una xerrada interactiva on s’escoltarà els dubtes de tots els assistents.

El taller va dirigit a totes les dones, sigui quina sigui la seva edat i, fins i tot, també homes que volen cuidar a les parelles.

Jiménez és ginecòloga i obstetra de la clínica Quirón de Barcelona i està especialitzada en fertilitat i en la menopausa.

Comparteix