El Galetet acull la Final Territorial de Patinatge

Comparteix

Serà dissabte a partir de les 9.30 h.

El Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar acollirà aquest dissabte, dia 18 de maig, la Final Territorial de Patinatge de les Terres de l’Ebre dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

A la competició i participaran més d’un centenar de patinadors i patinadores de set clubs del territori, el Club Patí l’Ametlla de Mar com a amfitrió i també els clubs d’Alcanar, Deltebre, el Perelló, Jesús, Dertusa i Rapitenc.

Hi ha 115 actuacions previstes entre individuals, trios, quarts, quintets i xous, d’acord amb les diferents categories i nivells. Serà una jornada de matí i tarda, amb inici a les 9.30 hores fins les 16.50 hores, amb dos lliuraments de premis, el primer previst al voltant de les 14.00 hores i el segon a les 19.00 hores. S’espera la participació de més de 150 esportistes.

D’aquesta final sortiran els patinadors i patinadores que es classificaran per a les finals de Catalunya.

Comparteix