El 1r equip de la Cala clou la temporada davant del Jesús Catalònia B

Comparteix

L’equip filial també tancarà la competició dissabte a casa a les 17 h davant del Tivenys.

El Jesús Catalònia B, cuer de la classificació i equip ja descendit de categoria, serà el rival del 1r equip de la Cala en l’últim partit de lliga de la temporada, que es disputarà avui divendres a partir de les 20 h al camp municipal.

Els caleros arriben a aquesta última jornada amb l’al·licient de poder quedar segons a la classificació. Perquè això succeeixi, necessiten guanyar al Catalònia i que el Flix no guanyi al camp del Masdenverge. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per la seva part, l’equip filial també tancarà la competició a casa. Ho farà davant del Tivenys amb l’ànim de seguir amb la dinàmica positiva dels últims partits i deixa una bona imatge davant de l’afició. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El partit serà dissabte a les 17 h

Comparteix