Obertes les convocatòries d’ajuts al lloguer i menjador

Comparteix

Dins dels molts tràmits que s’ofereixen a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, les ajudes per al lloguer i menjador escolar en són dues de les més destacades.

L’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ja té obertes les convocatòries d’ajuts al lloguer i menjador. L’ajut al lloguer és tracta d’un tràmit online que la Generalitat té obert a nivell general adreçat a persones d’entre 36 i 64 anys.

Tot i que el tràmit no es fa de forma presencial, l’Àrea de Serveis Socials comptarà amb un tècnic del Consell Comarcal del Baix Ebre que es desplaçarà al municipi per donar suport a qualsevol persona que el vulgui tramitar. Per fer-ho d’aquesta manera s’haurà de demanar cita prèvia al telèfon 977456008. Cinta Panisello és la treballadora social del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Un altre dels ajuts que s’obrirà properament serà el del menjador escolar. El termini per demanar-lo estarà obert des del 2 fins al 31 de maig i podran accedir-hi alumnes d’educació infantil i primària de l’Escola Sant Jordi. El tràmit es farà de forma telemàtica i aquelles famílies que ja l’hagin demanat en anys anteriors no hauran de presentar cap nova documentació.

A banda d’aquestes dues convocatòries, també n’hi ha d’altres obertes com la targeta solidària, a la qual s’hi poden acollir unitats familiars en funció dels seus ingressos i nombre de persones, o ajuts per pagar despeses puntuals concretes per a famílies que no puguin fer-hi front.

També a partir del 2 de maig s’obre una altra convocatòria enfocada a la temporada d’estiu anomenada “L’Estiu és teu”. Es tracta d’un ajut finançat per l’Agència Catalana de la Joventut adreçat a infants i joves que vulguin gaudir de colònies i estades en albergs durant l’estiu. A més, aquest any també es cobrirà el transport mitjançant una prova pilot.

Comparteix