El port de la Cala acull aquest cap de setmana la Diada de la Tonyina

Comparteix

Les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani tenen el seu punt més àlgid aquest cap de setmana, ja que durant dissabte dia 27 i diumenge dia 28 d’abril, el port de la Cala acollirà la Diada de la Tonyina Roja.

Amb entrada gratuïta, la Diada de la Tonyina Roja repartida entre dissabte i diumenge oferirà la possibilitat de fer diverses degustacions de tonyina, sashimi, tàrtar, makis, naguiri i romesco de tonyina amb patates, sessions de Dj’s i concerts musicals.

Aquest any l’Àrea Municipal de Turisme ha ofert com a novetat la possibilitat de comprar anticipadament els tiquets de degustacions al preu de 4 € a l’Oficina de Turisme fins al 26 d’abril de 10.00 a 13.30 i de 17.00 a 19.30 h.

Maria José Castellano és la regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

L’apartat musical de les jornades comptarà amb la presència de Dj’s com Eli G la matinal de dissabte, Ikany Dj i Dj Rada del programa Another Music de la Cala Ràdio a la tarda i diumenge al matí Dj Sergio Calero. Tampoc faltarà l’actuació de la xaranga Suquet Calero i els concerts de Versió Original i els Sons d’Arion.

Durant tot el dissabte hi haurà sortides del Tuna Tour a les 10 h, 12.30 h i 17 h.

Comparteix