La Cala perd 3 a 2 a Amposta en un partit que va merèixer més

Comparteix

El filial va perdre per 2 a 6 a casa davant del Móra d’Ebre, tot i que va començar guanyant per 2 gols a 0 amb dos gols de Marc Pallarés.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va perdre ahir diumenge per 3 gols a 2 al camp de l’Amposta. Els caleros van competir davant del ja campió de la categoria, però no va ser suficient per a treure algun punt.

Amb només quatre minuts, els que van del 36 al 40 de la primera part, l’Amposta va posar contra les cordes a l’equip calero amb dos gols que trencaven un partit que fins al moment, els de l’Ametlla de Mar havien controlat sense passar massa dificultats. Una gerra d’aigua freda a les aspiracions caleres just abans de marxar al descans.

A la segona part, la Cala va sortir a intentar canviar les coses i va prendre el control novament. La pilota i el domini eren pels de l’Ametlla de Mar i l’Amposta, amb els dos gols a favor seu es va limitar a mantenir-se al seu camp, esperar als caleros i sortir quan podien.

La insistència dels de l’Ametlla de Mar va fer que puges el primer gol al marcador després d’un cop de cap d’Emma que va batre el porter ampostí, que just abans havia tret una gran oportunitat de Jordi Llaó. Eren els millors moments dels caleros i quan el partit estava més prop del 2 a 2 que del 3 a 1, va arribar la jugada del gol ampostí amb un cop de cap que va sorprendre el porter calero, tot i que l’Amposta ja havia avisat amb un xut al pal moments abans.

Els caleros van persistir amb moltes ganes fins que va arribar el segon gol al minut 80 quan Roger Pitarque va empentar la pilota a la xarxa al costat del pal.

Els últims minuts van ser una mica esbojarrats, tot i que els caleros van posar setge a l’àrea ampostina sense premi. Cal afegir que abans del partit, els de l’Ametlla de Mar van fer el passadís als ampostins per la consecució del campionat i l’ascens. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip de la Cala.

Res a dir d’un equip calero que es va deixar la pell, però que no li va donar com per a puntuar al camp del líder. Amb aquesta derrota els de l’Ametlla de Mar baixen a la tercera posició en favor del Flix que puja a la segona, tot i que dissabte, tornaran a tenir l’oportunitat de recuperar-la a casa, precisament davant del Flix.

Per la seva part, el filial va perdre per 2 a 6 a casa davant del Móra d’Ebre, tot i que va començar guanyant per 2 gols a 0 amb dos gols de Marc Pallarés. Els caleros no van saber aguantar aquest resultat a la primera part i just en els últims minuts es van deixar empatar pels morencs, que a la segona part i amb el plus de moral van acabar guanyant per 2 a 6. Els caleros van protestar un gol en fora de joc i el penal que va suposar l’últim gol morenc. El partit i les opcions del filial es feien mereixedors d’un marcador més ajustat.Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Comparteix