El primer equip defensarà la segona posició davant un Amposta ja campió

Comparteix

L’Amposta arriba al partit amb el campionat de lliga i l’ascens a la butxaca, però de ben segur no donarà cap tipus de facilitat, ja que un dels objectius que li pot quedar fins a final de temporada és mantenir la seva trajectòria perfecta com a local.

El primer equip de l’Ametlla de Mar visitarà l’Amposta, equip que es va proclamar campió en la jornada anterior, amb l’objectiu de mantenir la segona posició. Els caleros hauran de millorar molt les seves prestacions respecte al partit davant del Pinell, on només van aconseguir desnivellar el marcador gràcies a un gol de penal de Jordi Llaó.

La dinàmica de l’equip de Xavi Subirats també frega la perfecció, amb nou victòries i un empat en les darreres deu jornades, però ara tindran davant, encara que ja sense pressió, al millor equip de la categoria. L’entrenador Xavi Subirats és conscient de la gran dificultat d’aquest partit.

El partit es jugarà diumenge a les 17h.

El filial, després de no poder disputar el partit a La Galera per manca d’efectius, rebrà a un rival que ocupa posicions de promoció d’ascens, l’Olímpic Móra d’Ebre. Els caleros, ja sense massa aspiracions a nivell classificatori, buscaran donar la sorpresa davant un dels equips més experimentats de la categoria, tal com ja van aconseguir fa algunes jornades guanyant el Benissanet.

Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà dissabte a les 17h.

Comparteix