Suspesa la Tuna Race Balfegó a causa de les males previsions meteorològiques

Comparteix

L’organització ha decidit ajornar la competició, que es disputarà al mes de setembre.

La Tuna Race Balfegó que s’havia de disputar aquest diumenge 28 d’abril dins del marc de les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja s’ha hagut de suspendre a causa de les males previsions climatològiques.

L’organització ha emès aquest divendres al matí un comunicat anunciant que “les condicions previstes, amb ones que superen el mig metre d’altura, ens impedeixen garantir la seguretat dels participants, un aspecte prioritari en totes les travessies TunaRaceBalfegó”.

D’aquesta manera, s’ha estimat convenient posposar la prova amb antelació per evitar desplaçament en va cap al municipal, per tal de causar les mínimes molèsties possibles a tots els participants.

Amb aquest canvi, el calendari de travessies Tuna Race Balfegó s’iniciarà el 14 de juliol amb la competició a Caldetes d’Estrac, i serà el cap de setmana del 7 i 8 de setembre quan es disputi la competició a l’Ametlla de Mar.

Des de l’organització també s’ha anunciat que les inscripcions s’actualitzaran automàticament amb les noves dates i en el cas que algun participant no hi pugui assistir haurà d’informar-ho al correu electrònica info@tunaracebalfego.com.

Comparteix