El Camp de Tir Punta Calda, seu de la Lliga Catalana per Equips

Comparteix

El passat diumenge s’hi va disputar la tercera tirada de la Lliga Catalana per Equips de tir al plat.

Aquest any el Camp de Tir torna a competir a nivell federat sota el nom de Team Trap Punta Calda a la Lliga Catalana de la delegació de Tarragona. Les dues primeres tirades es van celebrar el passat mes de març a Tarragona, on l’equip de tiradors caleros va acusar els nervis del debut i no van acabar d’estar encertats, aconseguint unes puntuacions de 55 i 52 punts.

La millora, però, va ser notòria en aquesta tercera tirada, aconseguint una puntuació de 65 punts i ara ocupen la dotzena posició a la classificació general. La tirada va aplegar un total de 89 tiradors a les instal·lacions del Camp de Tir de l’Ametlla de Mar, on es va viure l’ambient de les grans ocasions. Joan Josep Mansanet és un dels components de l’equip.

La propera tirada serà el 19 de maig al camp de tir d’Ulldecona.

Comparteix