Onze bars de la Cala ofereixen la Tapa Roja

Comparteix

Aquest divendres 26 d’abril s’inicien a l’Ametlla de Mar les XIII Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani, les quals s’allargaran fins al 5 de maig i la Ruta de la Tapa Roja dels bars comparteix protagonisme amb els restaurants.

Paral·lelament, durant aquests dies de Jornades Gastronòmiques de la Tonyina, també hi haurà la possibilitat de participar de la Tapa Roja, ruta de tapes de tonyina per onze bars de la localitat. Al preu de 5 €, es podran degustar diferents creacions gastronòmiques amb tonyina i un quinto Estrella Damm. Tonyina roja marinada amb salsa de soja, mel i sèsam, el taco de tonyina amb toc picant, el cistellet de tàrtar de tonyina amb salsa curri i mango, són només alguns exemples de la gran varietat de tapes disponibles.

Els bars que hi participen són Burguer 3, Cala Cris, el Bandarra, el Petit Cafè Dèlia, la Bodegueta, la Cuadra, la Subhasta Espai Gastronòmic, Merino, Pica Pica, Txemari i Sushi Mar.

María José Castellano és la regidora de Turisme i Comerç de l’Ametlla de Mar.

Les Jornades gastronòmiques de la Tonyina Roja del Mediterrani són l’ocasió perfecta per conèixer la gran diversitat de possibilitats culinàries d’un dels peixos més espectaculars de la nostra mar.

Comparteix