El PSC acusa l’anterior govern de mentir amb el tema de la parcel·la del sector 22b1 que comprarà Bon Preu

Comparteix

El Grup Municipal del PSC ha explicat que un cop desencallada la venda de la parcel·la del sector 22b1, que ja es podrà continuar amb el procés d’instal·lació de l’establiment comercial i va qüestionar que l’anterior equip de govern s’hagués gastat la major part dels diners abans de saber si era possible la venda de la parcel·la.

Segons el portaveu del PSC a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar en el programa Portaveus de la Cala RTV, les gestions de l’equip de govern amb l’exregidor de Ciutadans que va interposar una demanda sobre la venda de la parcel·la del sector 22b1 que comptava amb una oferta de compra de 2 M€ per part de Bon Preu, han donat resultat i s’ha retirat la demanda.

Aquest fet comportarà que pròximament, l’Ajuntament pugui ingressar els 2 M€ i començar amb el procés i la instal·lació de l’empresa al municipi, la qual també demanarà poder ubicar una benzinera al costat de la superfície comercial.

Xavier de la Fuente, però, va qüestionar que des d’ERC i Entesa es fes responsable a l’actual govern de la situació econòmica de l’Ajuntament per no poder cobrar els 2 Milions, quan resulta que ja se n’havien gastat la major part, tot i no haver-los cobrat. Segons de la Fuente actituds com aquesta o que després de vuit anys de dir que l’Ajuntament està tan malament i de queixar-se de les dificultats per pagar la residència de la gent gran, ara que no governen, diguin que l’Ajuntament té capacitat per pagar-la i al damunt treure beneficis, demostra que estaven mentint.

El portaveu socialista també es va referir al que considera moviments de desestabilització a la urbanització Tres Cales per part d’alguns representants veïnals. Segons de la Fuente les mancances històriques tant en l’àmbit d’infraestructures com també en temes de seguretat, són aspectes que s’han de tractar en el recentment aprovat Consell Assessor Urbanístic. El socialista va qüestionar algunes actituds que considera obeeixen a interessos polítics i personals per aixecar polèmiques al voltant d’infundats anhels de confrontació i separació. Finalment, des del PSC va insistir que tant el sou de l’alcaldessa com els dels regidors a plena dedicació són bastant inferiors als que cobraven l’alcalde i els regidors d’ERC i Entesa.

Comparteix