L’Escola Sant Jordi celebra la Diada de Sant Jordi amb una marató de contes

Comparteix

El centre també va iniciar també les classes de català adreçades a famílies d’alumnes estrangers.

L’Escola Sant Jordi va organitzar el passat dimarts dia de Sant Jordi a través de la Comissió de Biblioteca una marató de contes, la qual es va dur a terme en un escenari guarnit amb roses de tota mena de materials confeccionats per les famílies. Els i les alumnes de cicle superior, és a dir de 5è i 6è van anar preparant durant els dies anteriors tot un seguit de contes que el dia de Sant Jordi van anar explicant als alumnes de la resta de cursos de l’escola. A més cada classe va preparar un detall sobre la jornada que es van emportar cap a casa.

Aprofitant la carismàtica celebració, l’Escola Sant Jordi també va iniciar el passat 23 d’abril les classes de català adreçades a famílies d’alumnes estrangers. La iniciativa compta amb la col·laboració de l’associació Òmnium Cultural, que ha proporcionat tot el material necessari i el professor que és qui imparteix les classes de forma voluntària. De moment hi ha tres alumnes, però les previsions apunten al fet que altres famílies s’hi puguin engrescar. Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi.

Les classes són gratuïtes, treballen el nivell bàsic de català oral i s’imparteixen els dimarts de 9.15h a 10.45h, just després de l’inici de l’horari escolar per tal de donar una millor accessibilitat a les famílies interessades a assistir-hi.

Comparteix