Els alumnes de 2n de Batxillerat, de creuer pel Mediterrani

Comparteix

Vint-i-quatre alumnes de segon de Batxillerat de l’Institut Candelera estan gaudint aquesta setmana d’un viatge per mar que els portarà a diversos indrets del Mediterrani i a visitar ports i ciutats de França o Itàlia.

Els alumnes de 2n de Batxillerat de l’Institut Candelera de l’Ametlla de Mar estan des del passat dia 16 de març de viatge de final de curs fins al dia 23 de març, gaudint d’un creuer pel Mediterrani.

Els alumnes, acompanyats pels professors Xavier Sánchez i Júlia Agüero, van sortir del port de Barcelona dissabte dia 16 de març a bord d’un creuer de la companyia MSC Cruceros i faran escala a Marsella, Gènova, la Spezia, Nàpols i Mallorca. Xavier Sánchez explica algunes de les activitats que fan els alumnes.

L’expedició de l’institut calero tornaran al port de Barcelona dissabte dia 23 de març.

Comparteix