Ja estan obertes les inscripcions pel Mercat de segona mà

Comparteix

El Mercat de segona mà, que aquest any tindrà dos edicions, tornarà a omplir l’avinguda Cala Joanet de l’Ametlla de Mar el proper diumenge 14 d’abril.

El mercat, organitzat entre l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, l’Àrea de Turisme i Comerç i l’associació l’Mar de… tornarà a estar ubicat a l’avinguda Cala Joanet, encara que per a aquesta edició s’ampliarà l’extensió pel Camí de l’Estany per donar cabuda al màxim nombre possible de paradistes.

Aquesta serà l’edició de primavera del mercat, ja que passat l’estiu se’n repetirà el format amb l’edició de tardor. Eva Garcia és la tècnica de la regidoria de Turisme i Comerç.

El mercat estarà obert de 10 a 15h i a hores d’ara ja hi ha més d’una vintena d’inscrits, i qualsevol persona interessada ho pot fer enviant el full d’inscripció al correu electrònic lamardelametllademar@hotmail.com.

Comparteix