L’equip juvenil cau golejat a Ascó i s’allunya de la tercera plaça

Comparteix

Els caleros van perdre per 5 a 0 en un partit que va quedar completament decidit a la primera meitat.

Els primers 45 minuts van ser fatídics per als nois d’Àlex Gómez, que van encaixar cinc gols davant un rival que es va mostrar molt superior i que va deixar el partit sentenciat al descans. A la segona meitat ja no hi va haver gols, tot i que els locals van jugar en inferioritat numèrica durant el tram final del partit. Tot i la derrota, Àlex Gómez extreu la part positiva de l’actuació de l’equip.

Els caleros, ara cinquens, juguen avui dimarts a les 19.45h el partit ajornat davant del coer, el Jesús i Maria, i dissabte a les 12.30h rebran a l’Amposta B.

El cadet, per la seva part, es va retrobar amb la victòria al camp del Móra la Nova. Unai Iruela va marcar el 0 a 1 i Pol Llambrich, de penal, ampliava  distàncies, però encara a la primera meitat els locals ajustarien el marcador amb l’1 a 2. Pol Llambrich va tornar a marcar però el 2 a 3 dels morencs, ja en temps afegit, encara va posar la por al cos als caleros.

Amb aquest triomf l’equip puja a la novena posició amb 19 punts, i en la propera jornada visitarà el Camarles, setè classificat, dissabte a les 9.30h.

L’infantil, després d’acabar la lliga a la quarta posició, va descansar en la primera jornada de la Copa Primavera.

En futbol 7, l’aleví A va acabar perdent tot i plantar cara a un dels equips de la zona alta com el Roquetenc. Dos gols de Jan Jorba i un altre de Youness Al Kadiri feien arribar als caleros al descans amb el 3 a 2 al descans, però al tercer quart els visitants van aconseguir posar-se per davant. A l’últim quart va arribar el 3 a 5 i el darrer dels tres gols que va marcar Jan Jorba va ser insuficient, deixant en 4 a 5 el resultat definitiu.

L’equip d’Hector Benaiges continua a la dotzena posició amb 12 punts i aquest divendres a les 17.45h jugarà al camp de l’Aldeana, líder de la competició.

L’aleví B també va perdre, en el seu cas per 2 a 10 davant del Sant Jaume d’Enveja B. Els gols dels caleros els van marcar Quim Llaó i Marc Comes. Catorzena posició per a l’equip de Pau Safont, que aquest dissabte a les 12h jugarà al camp de l’Arnes, segon classificat. Ja en futbol escolar, el benjamí Dorades va guanyar per 7 a 1 a l’Ampolla i és segon, el benjamí Llobarrets va guanyar per 2 a 1 al Jesús Catalònia i es manté a la sisena posició, el prebenjamí Seitonillos va superar l’Ampolla per 5 a 2 i continua segon, el prebenjamí Llucets va descansar i els patufets van guanyar, també per 5 a 2, a l’Ampolla.

Comparteix